Cristina Zamfir

Specializări:

* Psihoterapeut autonom

* Psiholog clinician autonom

* Formare în psihoterapie integrativă

* Formare în psiho-oncologie

* Formare in psihoterapia adolescentului și copilului

* Master în psihologie clinică și consiliere

Foto de Anca Muresan

     

          Cred că fiecare dintre noi are dreptul la viața pe care și-o dorește, cred că schimbarea ne este la îndemână și mai cred că psihoterapia este un ajutor pentru a găsi și a ajunge să traim ceea ce visăm. Este un pas curajos spre echilibru, fericire și schimbare.

          Din dorința de a-i sprijini pe cei din jur, de a le fi alături la nevoie, am ales să studiez fascinantul domeniu al psihologiei umane. Am pășit pe calea psihoterapiei integrative pentru că ea îmi da posibilitatea de a mă adapta la nevoile și dorințele persoanei din față, având în vedere ca fiecare dintre noi suntem unici. Pentru mine relația terapeutică are la bază respect, acceptare, caldură, înțelegere, încredere și compasiune. Pe parcursul experienței mele în psihoterapie, am însoțit persoane care s-au dezvoltat în traseul lor profesional, au reușit să aibă relații de cuplu împlinite, să își înțeleagă proprii copii, au făcut alegeri de viață, și-au găsit echilibrul pierdut sau și-au dorit să aibă pe cineva alături în clipe dintre cele mai grele.

          Apreciez deschiderea și încrederea pe care mi-au acordat-o cei care au trecut pragul cabinetului meu și mi-aș dori ca tot mai multe persoane să traiască deosebita experiență a unei psihoterapii.